menu

09:20
Engedjük el a fehér karácsonyt

A téli napforduló másnapján, kedden borult idő várható, de ha ez nem volna elég, nyugat felől még melegfront is érkezik így néhány nappal karácsony előtt. Az Időkép cikke szerint többfelé várható eső, hó, havas eső viszont legfeljebb északkeleten, illetve a hegycsúcsokon hullhat. Délnyugaton 10 fok környékét is elérheti a hőmérséklet, míg északkeleten nem lesz magasabb a hőmérséklet 2-3 foknál.

A front mögött szerdán több helyen felszakadozik a felhőzet és újra kisüt a nap. A délnyugati szél erősebbé válhat. Északkeleten marad a borongós időjárás, kevés eső is eshet. A hőmérséklet 6-8 fok lehet, míg másutt 9-15 fokig melegedhet.

Csütörtökre, december 24-re hó nem várható, enyhe, többfelé szeles időről ír az Időkép, délnyugaton akár 14-15 fok is lehet. Északon-északkeleten lesz ismét a leghűvösebb, akkor 7-9 fok várható a legmelegebb órákban. Délen előfordulhat némi szűrt napsütés, délutántól azonban egyre több helyen várható eső is. Noha 24-én még meleg lesz, karácsony első napjára markáns hidegfrontra érdemes számítani, ami jelentős lehűléssel, viharos széllel érkezhet.

Megtekintések száma: 59 | Hozzáadta:: Sanya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar