menu

10:11
Sikkasztott a Füzesgyarmati Gara Hotel fideszközeli ügyvezetője, lecsukták

Előzetes letartóztatásba került M.Márton a Fideszhez közel álló ismert budapesti vállalkozó, akinek a gödöllői telephelyű cége az ELMŰ egyik komoly alvállalkozója is volt. A férfit társaival együtt 7 milliárdos csalással és pénzmosással gyanúsítják a NAV nyomozói. Az előzetesben levő M.Márton miatt azonban most komoly bajban van a füzesgyarmati Gara Hotelt üzemeltető Füzesgyógy Kft .is, amelyben a település önkormányzata is tulajdonos.

A gyanusítottat előzetes letartóztatásba helyezték egy 7 milliárdos csalás és pénzmosási ügy miatt, amelyről már korábban beszámoltunk és, amely a Kerekegyházán lévő ásványvíz palackozóhoz és konzervgyárhoz is köze van.

Az, hogy M.Mártonnak pontosan milyen szerepe volt a kerekegyházi 7 milliárdos csaláshoz, nem tudni. 

M. Márton miatt nagy kérdés, hogy miképp tud a békés megyei Gara Termál hotel majd üzemelni, hisz az ügyvezető ő volt. A tulajdonosok között pedig nemcsak ő, hanem maga a füzesgyarmati önkormányzat is szerepel, a Füzesgyógy nevezetű kft-ben.

M.Márton úgy tudjuk évekkel korábban még üzlettársa volt a Honvéd Fc-t nemrég megvásárló szentesi Fidesz politikusnak is. Azonban M.Márton és Bozó Zoltán útjai elváltak igaz mint például a füzesgyarmati Hotelben van még közös érdekeltségük. A Fidesz szentesi politikusa éppen ezért évek óta úgy tudjuk le sem jár a szállodába, annyira nem jó a kapcsolat a most előzetesbe került M.Mártonnal.

Az esemény nem jó hír, mert feltehetőleg M.Márton üzletrészét zár alá veszi a bíróság. Ráadásul új ügyvezetőt választani sem lesz könnyű, hisz a cégben Füzesgyarmat Önkormányzata is tulajdonos, egy tulajdonos azonban nem szavazhat , mert előzetesben van. 

Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 128 | Hozzáadta:: Sanya | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar